Brugklastraining groep 7 en 8

Gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs? Dan komen er een heleboel nieuwe ervaringen op uw kind af. Van afstand, tot steeds wisselende docenten, nieuwe vakken, toetsen en natuurlijk huiswerk. 

De overgang van de basisschool naar de brugklas is voor veel kinderen wennen. Brugklasbegeleiding is er voor aankomend brugklasleerlingen die moeten wennen aan het maken van huiswerk, nieuwe vakken, een nieuw rooster en een nieuwe manier van werken. De  aankomende brugklassers krijgen begeleiding bij het omgaan met huiswerk, de aanpak van nieuwe lesstof etc.  

Vaak zien we dat begeleiding pas gevraagd wordt na het eerste rapport. Liever helpen wij vanaf het begin, zodat de leerling niet met een valse start begint, maar vol zelfvertrouwen het schooljaar ingaat. 

In onze brugklastraining maakt uw kind kennis met nieuwe vakken en manieren om die goed aan te pakken. Uiteraard hebben we aandacht voor het plannen, want dat is echt heel lastig. Zo leert uw kind effectief leren en kan uw kind met een goed gevoel aan een nieuw avontuur beginnen! 

Onze brugklastraining bestaat uit 4 trainingen

Deze worden gegeven op donderdag in de middag van 14.30 – 16.30 uur.

  • Training 1: Een nieuwe school
  • Training 2: Plannen doe je zo
  • Training 3: Studievaardigheden 1
  • Training 4: Studievaardigheden 2

De kosten van de brugklastraining bedraagt €119,- incl BTW.

De leerlingen ontvangen bij de training hun eigen planpakket t.w.v. €34,99,- 

Meld je direct aan!

Aanmeldformulier brugklastraining

Denk aan specifieke ondersteuningsbehoefte zoals dyslexie of autisme.